Szalagcímek:
Z. Urbán Aladárt köszöntjük születésnapján
Körlevél a nagyölvedi országos döntőre
Felsőszeli rovók Pozsonyeperjesen
Magyarítási feladat a 2017-es országos döntőre
A rovásírás ünnepe Pozsonyeperjesen
Felvidéki siker az Ékes rovás versenyen
Rovásemlékek - feladat az országos döntőre
Közös kincsünk a rovásírás (Balassagyarmat)
Ősi Tudás keleti körzeti döntő Gömörfalván
Körlevél a pozsonyeperjesi körzeti döntőre

A szavak törpék, a példák óriások

A Nagyölvedi Alapiskola az írás címében is szereplő jelmondata szépen összecseng az Ősi Tudás Rovásírás-vetélkedőt szervező Palóc Társaság jelmondatával: Tengernyi könnynél többet ér egy cseppnyi tett! E szellemben került megszervezésre a XIII. évfolyam országos döntője 2017. ígéret havának 26. napján.

Felsőszeli rovók Pozsonyeperjesen

Nagy izgalommal készültek iskolánk felfedezőcsapatának tagjai a körzeti megmérettetésre, az Ősi Tudás - Rovásírás elnevezésű vetélkedőre, melyre május 5-én került sor Pozsonyeperjesen.

A rovásírás ünnepe Pozsonyeperjesen

2017. ígéret havának 5. napján a Felvidék nyugati körzetének rovásírói gyűltek össze a Csallóköz és Mátyusföld határán fekvő Pozsonyeperjesen, hogy nemes vetélkedésben érdemeljék ki az országos döntőbe jutást.

Körlevél a nagyölvedi országos döntőre

Tisztelt Rovásírás-oktató! Örömünkre szolgál, hogy a XIII. Felvidéki Országos Rovásírás-vetélkedő és Műveltségi Találkozó döntőjének résztvevője között üdvözölhetjük tanítványait és Önt.

Felvidéki siker az Ékes rovás versenyen

A budapesti székhelyű Weiss Manfréd Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium immáron 6. alkalommal rendezte meg a Szépírás a kézírás és 3. alkalommal az Ékes rovás nevezetű versenyeiket.

Feliratkozás az RSS csatornára