Szalagcímek:
Z. Urbán Aladárt köszöntjük születésnapján
Körlevél a nagyölvedi országos döntőre
Felsőszeli rovók Pozsonyeperjesen
Magyarítási feladat a 2017-es országos döntőre
A rovásírás ünnepe Pozsonyeperjesen
Felvidéki siker az Ékes rovás versenyen
Rovásemlékek - feladat az országos döntőre
Közös kincsünk a rovásírás (Balassagyarmat)
Ősi Tudás keleti körzeti döntő Gömörfalván
Körlevél a pozsonyeperjesi körzeti döntőre

Rákóczi él

A Friedrich Klára és Szakács Gábor választotta cím a nép körében a Nagyságos fejedelem iránt három század múltával is mindmáig töretlen tiszteletet hangsúlyozza.

Hunyadi Mátyás igazsága CD/DVD

"Kereszténység és Európa pajzsa magyar vér visz diadalra..." - ez a mottója Szakács Gábor és Friedrich Klára új lemezének, mely 15 dallal köszönti Hunyadi Mátyás, nagy királyunk születésének (1443. február) 570. évfordulóját.

Kőbe vésték, fába rótták...

Friedrich Klára 1994 óta terjesztett füzetei közül a Roga koronája (1997) és a Ház a hídon (1999) is bekerült a kiadványba az újabb kutatások és tanulmányok mellé.

Tászok-tetőtől a bosnyák piramisokig

A közel háromszáz oldalas kiadvány komoly beszélgetéseket és izgalmas, néhol rejtélyes tudósításokat tartalmaz rengeteg képpel, amelyek két fő témaköre a Tászok-tetői megalit műveltség és a viszokoi hegypiramis rovásjeleinek összevetése, történelmi kapcsolatuk bemutatása.

Ősök és írások

Friedrich Klára és Szakács Gábor eddigi kötetitől már megszokhattuk, hogy csak annyit írnak le, amennyit bizonyítani tudnak és nincs ez másként most sem.

Az ősi székely-magyar rovásírás

A Magyarságtudományi Füzetek sorozat 7. részeként jelent meg a Magyar Írás című kötet, amely Friedrich Klára, Szakács Gábor és Borbola János írásait tartalmazza.

Múltunk szétszóródott gyöngyszemei

A szülői házból hozott történelmi ismeretek és dr. Zakar Andrással, Mindszenty József hercegprímás úr titkárával folytatott beszélgetések hatására íródott 1994-ben a sumer-magyar rokonságot, szkíta-hun-avar-magyar folytonosságot alapfokon ismertető füzet.

Feliratkozás az RSS csatornára